fejléc
ceg1 szolg1 ing1 eler1 partner1

 logo.jpg

adat

penz

szab

Jogi nyilatkozat

 

A www.ingatlanaruhaz.com honlap üzemeltetője az Ingatlanáruház. Adatait az „Elérhetőség” rovatban találja meg.

Az Ingatlanáruház ügyfelei és a honlapot látogatók személyes adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.

A www.ingatlanaruhaz.com honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

Az Ingatlanáruház tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy a honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján, a honlap látogatóinak, önkéntes, egyértelmű, félreérthetetlen és a megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása.

Az Ingatlanáruház kizárólag, a honlap látogatói által, önként – egyértelmű és megfelelő tájékoztatás alapján - rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával a honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait az Ingatlanáruház nyilvántartsa és kezelje. (Részletes szabályok az Adatvédelmi tájékoztatóban.)

A www.ingatlanaruhaz.com honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az Ingatlanáruház előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A www.ingatlanaruhaz.com honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért az Ingatlanáruház felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A www.ingatlanaruhaz.com honlap, harmadik fél által fenntartott oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaz. Ilyen esetekben a harmadik fél adatvédelmi irányelvének rendelkezései az irányadóak, amelyért a www.ingatlanaruhaz.com  felelősséget nem vállal, és jogilag felelősségre nem vonható.